Speciale behandelingen

Medische Pedicure Sabine - Speciale behandelingenBent u diabetespatiënt of lijdt u aan hemofilie? Naast een gewone behandeling voor medische pedicure kunt u in mijn praktijk eveneens terecht voor speciale behandelingen, zoals diabetes voetverzorging te Eeklo.

Optimale behandeling

Als diabetes- of hemofiliepatiënt is het een absolute noodzaak om een optimale medische pedicure te krijgen. Het is van essentieel belang om wondjes te vermijden. Tijdens onze eerste afspraak bespreken we uw noden en wensen, en op basis hiervan wordt dan een voetbehandeling op maat voorgesteld. Indien u lijdt aan diabetes of hemofilie kunt u vertrouwen op een optimale behandeling waarbij rekening gehouden wordt met specifieke aandachtspunten.

Aangepaste apparatuur

Tijdens een speciale behandeling wordt er extra aandacht geschonken aan hygiëne. Zo voer ik de behandeling onder andere uit met handschoenen en aangepaste apparatuur speciaal voor diabetes- en hemofiliepatiënten. Heeft u een vraag over de diabetes voetverzorging of wenst u een afspraak? Neem zeker even contact met me op. Ik geef u graag deskundig advies.