Medische Pedicure Sabine:
voetverzorging in Eeklo

Bent u op zoek naar een medische pedicure in de buurt van Eeklo? Voor medische voetbehandelingen en -verzorging kunt u terecht in mijn praktijk in Eeklo, of kom ik bij u aan huis.

Over Medische Pedicure Sabine

Als voormalig medewerker in de zorgkunde bouwde ik al een grondige expertise op inzake medische pedicure en voetverzorging. Verder ben ik ook sociaalvaardig en behulpzaam. Ik streef ernaar om mijn cliënten steeds op een professionele manier te helpen, en dit aan betaalbare prijzen. Wanneer uw afspraak niet kan doorgaan, gelieve mij hiervan op de hoogte te brengen. Heeft u een afspraak vastgelegd, kan u niet langskomen maar bracht u mij niet op de hoogte? Dan reken ik hiervoor een forfaitbedrag van 10 euro extra aan bij een volgende afspraak.

Waarvoor kunt u bij mij terecht

U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen en speciale behandelingen voor de voeten. Hiervoor werk ik steeds met een vaste prijs van € 30 in mijn praktijk en € 35 voor pedicure aan huis. Dit is mogelijk in een straal van 10 à 15 km rond Eeklo (Eeklo, Zelzate, Assenede, Boekhoute, Bassevelde, Ertvelde, Doornzele, Evergem, Wippelgem, Waarschoot, Lovendegem, Zomergem, Ursel, Adegem en Maldegem).

Heeft u ook last van psychologische of lichamelijke problemen? U kunt in mijn praktijk eveneens terecht voor energetisch consult. Samen doen we relaxatieoefeningen op basis van energetische energie. Contacteer me gerust indien u hier meer informatie over wenst.