Ontdek hier de verschillende producten

Ontdek hier de verschillende producten te Eeklo bij Medische Pedicure Sabine. Wenst u iemand op een leuke en originele manier te verrassen? Dan kan u bij mij ook steeds terecht voor een cadeaubon met waarde naar keuze. De ontvanger zal er zeker en vast tevreden mee zijn.

De verschillende producten op een rijtje


Nageltinctuur O'Sea

Helpt echt bij probleemnagels. Deze nageltinctuur + van O'Sea is snel werkend en eenvoudig te gebruiken. Hij lost het kalk en de schimmel op. Met een kleine draai aan de stick bekomt u onmiddellijk de juiste hoeveelheid. Dagelijks gebruik is aanbevolen. Geschikt zowel voor handen als voeten!

Voetbad O'Sea

Ontsmetting zonder uitdroging. Werkt desinfecterend en ontspannend bij vermoeide en pijnlijke voeten. Verfrissend, ontspannend en verkwikkend, dat is het effect van een O'Sea voetbadje op basis van natuurlijke eucalyptusolie. Gebruik dagelijks een gevuld dopje van de vloeistof in het flesje en vul hiermee uw voetbad. Een tiental minuten zijn voldoende voor een behandeling.

O'Sea Fresh &O'Sea Deo

Een verfrissend duo! Ze maken komaf met verhitte, opgezwollen voeten. Ingrediënten als citrus, lavendel, menthol, pepermunt en rozemarijn bevorderen de bloeddoorstroming en voorkomen transpiratie. 
TIPS:
1. Smeer 's morgens voeten en onderbenen in met O'Sea Fresh om de zwelling en verhitting te voorkomen. 
2. Stop O'Sea Deo in uw sporttas en spuit preventief wat in uw sportschoenen.

Soft Scrub

Net dat beetje mèèr. Zachte peeling met fijne korrel op basis van jojoba en aloë vera om mild te exfolieren.

Voetbalsem Green

Heerlijk verkoelend  Dankzij de unieke samenstelling op basis van eucalyptus, lavendel, citrus-menthololie is Green een heerlijk en verkoelend voetbalsem. Een echte aanrader.

  • Bij verhitte voeten 
  • Bij vermoeide voeten
  • Om blaarvorming te voorkomen

Voetbalsem Dry

De oplossing bij droge voeten. Voetbalsem Dry bevat rozemarijn, salie, pepermunt en kamfer. Een aanrader voor wie last heeft van koude voeten.
Maar Dry is ook ideaal om:

  • De voeten te hydrateren.
  • Jeuk te voorkomen. 
  • De weerstand te verhogen.

 

Bio Sana O'Sea Raspen.

Een duurzaam en uniek product voor de klant.
Voetvijl.

Voetbalsem Extra

De extra voetbalsem met zijn limoengeur is uitstekend voor de droge huid met kloven. Een goede intensieve verzorging met vooraf gebruik van de soft scrub zorgt voor een mooi resultaat.

Voetbalsem Standard

Hydraterende Standard voetbalsem uit de O'Sea huislijn voor verkwikkende massage van de voeten.

Neem contact op

 
Wenst u bijkomende informatie te verkrijgen over de verschillende producten? Heeft u nog vragen over de werkwijze ervan? Neem dan snel contact met mij op en ik help u graag verder op weg.